Over de Leedzangers 2.0

Henk Stiggelbouw

Henk is onze pensionado. Vroeger regelde hij alles. Tegenwoordig geniet hij alleen nog van ons koor. Soms zingt hij solo. Het liedje “De fles” zingt hij als geen ander. Een hilarische act!

Dineke Mepschen

Dineke is van de public relations. Zij heet het publiek altijd welkom en praat de liedjes op een bijzondere wijze aan elkaar. Met een lach en een traan, zoals onze liedjes ook zijn. Af en toe tovert ze een verrassing uit haar bloementasje.

Joke Scheweer

Joke is onze levensgenieter. Als ze niet de wereld rondfietst, dan wandelt of schaatst ze wel. Als voorzitter van onze vergaderingen heeft zij de hamer niet nodig. Die hoed draagt ze met liefde, want die was van haar “pake”.

Wim ten Vaarwerk

Voor Wim is ons koor een verrijking van het leven. Voor ons koor is  hijzelf een verrijking, met zijn onnavolgbare vertolking van “Ouwe Jacob” en zijn zelfgeschreven, geestige liedteksten.

Jolande Gierveld

Jolande is de zangeres die de meeste solopartijen zingt. Zij heeft een stem die je niet licht vergeet. Kippenvel krijgen we als zij haar liedjes “De afgekeurde woning” of “Kleine vogel” zingt.

Rob Koppenberg

Rob is onze accordeonist. Zonder hem kunnen we nauwelijks zingen. Hij geeft altijd de juiste toon aan en wij volgen hem braaf. Over zijn leven buiten het koor weten we eigenlijk niet zoveel. Hij schijnt vaak gesignaleerd te worden op de dansvloer.

Lukie Workel

Lukie is een vrouw van deze tijd die met verve onze Facebookpagina beheert. Ze zingt nu ook solo in het liedje “Meisjes, oh meisjes, pas op voor een man”. Een liedje dat voor haar geschreven kon zijn.

Gert Rietman

Gert is verzot op zingen. Hij laat zich horen in alle toonaarden en houdt er zelfs meerdere koren op na! Maar in zijn rol als duivenmelker Gerritje is hij bij zijn “Duifies” van ons clubje het meest in z’n element.

Annet Kaspers

Annet is een veelzijdige vrouw, die zingend de heerlijkste taarten bakt. En als het baksel dan in de oven staat, laat ze haar hondje uit en kiest een volgende vakantiebestemming, want daar houdt ze ook van.

Vincent Niesink

Vincent is onze gitarist. Een romanticus pur sang. Met zijn gitaar of mandoline raakt hij menig gevoelige snaar. Er zit altijd een melancholisch randje aan zijn spel en daarom past hij zo goed bij ons.

Charlotte Lorier

Nu en dan komt Charlotte langs om ons te regisseren. Met haar tips en trucs kunnen we altijd stralend de planken op!